Home

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zware ruiten tillen met veel mensen behoort nu tot het verleden door het tillen over te laten aan Glashijswerk Kraanverhuur, het is veel veiliger en uiteindelijk ook nog veel goedkoper!. 
Glashijswerk Kraanverhuur is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het
hijswerk van glas met een meewerkend machinist. Met onze mini hijskraan kunnen we op de lastigste plaatsen toch uw glas hijsen op een verantwoorde manier. Het voordeel met ons bedrijf is dat de machinist meer dan 20 jaar ervaring heeft in glasmontage en daardoor precies weet op welke manier het beste te hijsen is. Daarnaast zullen wij u ook assisteren met de montagewerkzaamheden zodra de machinist daar even
de tijd voor heeft. Dit scheelt u direct personeelskosten en de montage geschied dan ook nog volgens de ARBO normen.

Natuurlijk behoort het hijsen van andere lasten binnen het gewichtslimiet ook tot de mogelijkheden zoals; staalconstructies, bordessen, hekwerken, kozijnen, trappen, tuinornamenten, natuursteen, machines, tuinhuisjes, gevelelementen, dakplaten, etc. Zolang het maar om licht hijswerk gaat.

Onze minihijskraan is een kleine krachtpatser met ongekende mogelijkheden op het gebied van hijsen. Deze kraan is in opgevouwen toestand 80cm breed, 1.98cm hoog en 2m lang en kan dus overal naar binnen komen. Hij heeft een capaciteit van 460kg bij 5.20meter en 210kg bij 7.82. Een groot voordeel van de kraan is de dubbele knik in de giek, daardoor is hij zeer geschikt voor de kleine ruimtes. Onze machine beschikt over een demontabele fly jib, en kan de minihijskraan zowel op een eigen motor als op netspanning draaien, hierdoor behoort stank en geluidsoverlast tot het verleden.

Omdat wij begrijpen dat er niet altijd voldoende budget is voor het huren
van een hijskraan, hanteren wij betaalbare tarieven voor onze machines inclusief machinist.
Neemt u a.u.b. contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te nemen.

hoeflonc604 hoeflonc610